top of page

Omogočamo vam pregled protipožarnega sistema, vzdrževanje, namestitev in nadzor. Od rutinskih pregledov protipožarnih sistemov do obsežnih nadgradenj.  Podpirali bomo vaš obstoječi sistem ali namestili in vzdrževali novega. Z vami lahko sodelujemo pri izdelavi načrta za nadgradnjo vaših zastarelih sistemov v novejše poleg tega pa nas naše znanje in razumne cene za preglede in storitve ločujejo od konkurence.

Požar: Services

Podjetje Securicor je celovit ponudnik opreme za protipožarno zaščito, vključno z dobavo in montažo požarnih alarmov. V komercialnih stavbah so Protipožarni sistemi nujno potrebni in, da bi izpolnili vse vaše zakonske in pogodbene obveznosti, vam zagotavljamo, da boste imeli učinkovite in kakovostne požarne sisteme.

F_23981_edited_edited.jpg

Protipožarni sistemi

Dobavljamo vse, kar je potrebno za vaš sistem, in zagotovimo, da je to najprimernejša izbira glede za vašo potrebo. Naša izbira opreme za odkrivanje požara vključuje požarne centrale, detektorje dima in toplote, ročne javljalnike in številne možnosti brezžične detekcije požara ter druge elemente požarnega sistema.

Countertop Installation

Namestitev protipožarnega sistema

Naša visoko usposobljena ekipa je sposobna v prvo razredne namestitve, ki zagotavlja, da je vaš protipožarni sistem nameščen profesionalno

Electrical Inspectors

Vzdrževanje protipožarnega sistema

Naši strokovnjaki zagotavljajo redno vzdrževanja, ki zagotavlja, da vaši sistemi delujejo pravilno in da se lahko vse napake hitro in uspešno odpravijo

Požar: Services
Požar: Image
bottom of page