top of page

DETEKCIJA
GARAŽNIH PLINOV

V podzemnih garažah je glavno tveganje za prisotnost toksičnost izpušnih plinov, od vozil, ki jih oddajajo. Sistem za odkrivanje plinov v parkirni hiši je zasnovan tako, da zagotavlja zanesljivo spremljanje potencialnih škodljivih koncentracij in aktivirajnje varnostnih postopkov (kot je sistem prezračevanja parkirnih garaž). Garaža je običajno slabo prezračevan prostor poleg tega pa redni pretok vozil in izpušnih plinov predstavljajo nevarnost. Plini, ki so še posebej škodljivi za zdravje, so ogljikov monoksid, ogljikov dioksid ali dušikov oksid. Te nevarne emisije so še višje pri hladnih zagonih vozila.

Image by NeONBRAND
Storitve : Text

DETEKCIJA PLINA  V 
KOTLOVNICAH

Kotlovnica ne glede na velikost predstavlja potencialno veliko tveganje saj bi uhajanje plina lahko imelo resne posledice za ljudi in okolico. Namestitev sistema za odkrivanje plina v kotlovnici je učinkovit in preprost način za zmanjšanje teh tveganj.

Večina plinskih kotlovnic deluje brez stalnega nadzora in uhajanje plina bi lahko ostalo neopaženo. Krmilniki za detekcijo plinov v kotlovnicah večinoma odpravljajo te nevarnosti, tako da sprožijo pogone ventilov. V primeru zaznavanja vnetljivih plinov  bo krmilnik zaustavil oskrbo s plinom z elektromagnetnim ventilom, nameščenim zunaj kotlovnice.

Image by Nick Cooper
Storitve : Text

ANALIZA KAKOVOSTI ZRAKA V STAVBAH

Analiza kakovosti zraka v zaprtih prostorih pomeni spremljanje ravni izpostavljenosti škodljivih plinov, kot so ogljikov dioksid (CO2), benzen (C6H6) ali formaldehid (CH2O), ki so lahko prisotni v javnih zgradbah, kot so pisarne, delavnice, šole itd. Poleg tega pa je kakovosti zraka predvsem pomembna tudi v zasebnih okoljih, kot so naše hiše in apartmaji ...

Veliko kroničnih bolezni kot so astma ali alergije, so neposredno povezane z poslabšanjem kakovosti zraka v zaprtih prostorih. Zato je analiza kakovosti zraka vedno bolj obvezna za javne stavbe dostopa, da se ohrani javno zdravje in varnost.

Clean Officespace
Storitve : Text

Druge storitve pri detekciji plina

Image by Evan Dvorkin

PROIZVODNJA HRANE IN PIJAČE

Image by Claudia Soraya

DETEKCIJA PLINA ZA CESTE IN ŽELEZNIŠKE PREDORE

Image by Claude Piché

CO2 NEVARNOSTI V PROIZVODNJI VINA IN PIVA

Image by Dominik Vanyi

ELEKTRARNA

Image by Ivan Bandura

ČISTILNE NAPRAVE ZA ODPADNE VODE

Image by Juan Fernandez

DETEKCIJA PLINOV ZA INDUSTRIJO NAFTE IN PLINA

Storitve : Our Products
Storitve : Image
bottom of page